Home » Concerten 2018 - 2019 » 7 april 2019

  
      7 april 2019    -   
Veldtbergen Trio  (hoorn, klarinet en piano)

 

 

Hoornist Henk Veldt (1985) heeft in diverse orkesten en ensembles gespeeld. Hij heeft ervaring met blaas-
en symfonieorkesten, kamermuziekensembles als ook met musicals en met name blaasensembles.
Henk was hoornaanvoerder in het Noordhollands Jeugdorkest, Nationaal Jeugd Fanfare Orkest en is momenteel hoornaanvoerder in het VU-Orkest te Amsterdam.

Klarinettiste Nicole van Jaarsveld (1983) was met haar ensembles te horen in de kleine zaal van Het Concertgebouw en het Muziekcentrum Vredenburg. Ze won tweemaal de kamermuziekmarathon van het Utrechts Conservatorium, dat te horen was op Radio 4 vanuit het Concertgebouw. Ook was Nicole met Duo Heemsbergen & Van Jaarsveld het Vivezza Trio te gast in het programma Viertakt Podium van Radio 4.

Angélique Heemsbergen, de jonge en dynamische Utrechtse pianiste, studeerde succesvol af in de Master of Music in Performance. Door haar passie en liefde voor de piano en het muziekvak is ze zeer breed inzetbaar als professioneel solo pianist, begeleider en repetitor. Angélique heeft meerdere jaren ervaring in de begeleiding van vocale en instrumentale musici en is ook in de kamermuziek bekend met klassieke en hedendaagse stijlen.

De combinatie van hoorn, klarinet en piano geeft een aangename combinatie van warme klanken en veelzijdigheid waar het trio graag mee aan de slag gaat.

 

 

http://www.angeliqueheemsbergen.com